• Background Image

    Descobreix els avantatges de l’aigua filtrada per al teu restaurant

    març 23, 2020

març 23, 2020

Descobreix els avantatges de l’aigua filtrada per al teu restaurant

El consum d’aigua filtrada s’està generalitzant, des de fa ja un temps, en els sectors de la restauració i l’hostaleria. Es tracta d’una opció que, pels seus clars avantatges, no ha parat de créixer i guanyar prestigi en els últims anys. De fet, en ciutats com París, sempre a l’avantguarda de tot el relacionat amb la gastronomia, la majoria de locals ja empren algun tipus de sistema que els permeti oferir aigua filtrada als seus clients.

És important remarcar que aquest auge de l’aigua filtrada no respon a una moda passatgera de consum, sinó que és fruit d’una evolució. En aquesta línia, s’han pogut demostrar, tant des del punt de vista dels clients com de l’empresa, els beneficis de l’ús d’aquesta mena d’aigua. Aquest article es proposa, precisament, repassar i explicar per què és interessant apostar per l’aigua filtrada.

Els dispensadors d’aigua i els sistemes d’osmosis actuals garanteixen la qualitat

El progrés tecnològic és fonamental per a entendre aquest canvi social i per a desmuntar, sigui dit de pas, alguns mites del passat. Deixem-ho clar: l’aigua filtrada no té res a envejar a l’aigua embotellada, en termes de salubritat i qualitat. Mitjançant els sistemes d’osmosis moderns, es pot garantir el seu degut filtratge i, en definitiva, el seu consum quotidià es pot desenvolupar en unes condicions òptimes.

Amb l’aigua filtrada guanya el client i guanya el restaurant

Les màquines d’aigua per restaurants també propicien que els locals siguin més competitius. L’ús d’aigua filtrada, al cap i a la fi, possibilita, sense renunciar a la qualitat, un estalvi important de les despeses.

I algú es pot estar preguntant: per quin motiu? Doncs bé, perquè l’aigua filtrada és menys cara que l’embotellada, que està subjecta a molts processos i, per tant, a molts intermediaris. Cal afegir, així mateix, que els dispensadors d’aigua per a restaurants permeten també reduir l’espai que les ampolles solen ocupar en el magatzem.

Així doncs, per al restaurant és més còmode i econòmic disposar de la seva pròpia aigua filtrada, a través d’alguna mena de dispensador, que comprar-la embotellada. Però podem anar fins i tot més enllà. Aquesta reducció de despeses per part de l’empresa és un al·licient que pot repercutir de manera positiva també en el client, que pot consumir aigua a un preu més competitiu.

Els valors que demostren l’ús d’aigua filtrada per a restaurants

En l’última dècada la consciència ambiental s’ha convertit en una necessitat social. Són moltes les veus especialistes que adverteixen de la importància d’actuar d’una forma menys agressiva amb el medi ambient. En aquesta línia, sense anar més lluny, s’han destacat els problemes ambientals que es deriven d’un consum excessiu d’articles envasats.

Per consegüent, l’aigua filtrada per a restaurants ofereix avantatges des del punt de vista ecològic, ja que minimitza l’ús d’envasos, i del seu transport per part d’algun intermediari. Menys plàstic i menys quilòmetres, tot això gràcies als dispensadors d’aigua.

Aquest valor afegit val la pena de ser reivindicat per aquells restaurants que han optat ja per la solució de disposar de màquines d’aigua filtrada. És una ocasió per a l’empresa de fomentar un tipus de consum menys nociu per al planeta, encara que també de reivindicar aquests petits però significatius passos cap a una societat millor. Es tracta d’una oportunitat per a reforçar la marca amb uns valors que cada vegada més clients valoren i fins i tot prioritzen.

La personalització d’ampolles: una altra oportunitat per al restaurant

I com servir l’aigua filtrada per a restaurants? Perquè aquesta pregunta genera també noves oportunitats per al negoci. A diferència de l’aigua ja embotellada, on s’inscriu la marca del productor, en aquest cas es poden crear dissenys personalitzats en ampolles de vidre. D’aquesta manera, també es pot treballar en reforçar la marca del restaurant.

Aprofitar els seus múltiples beneficis

En síntesis, no és d’estranyar que l’ús d’aigua filtrada sigui cada vegada més important en tota mena de restaurants. Els seus beneficis econòmics, ambientals i fins i tot de marca representen noves finestres per a millorar el negoci i fidelitzar clients.

0 Comments

Leave A Comment

Deixa un comentari

1 × three =