• Background Image

    Ofereix un bon cafè amb aigua filtrada

    agost 11, 2020

agost 11, 2020

Ofereix un bon cafè amb aigua filtrada

Prendre una tassa de cafè pot ser una de les experiències més agradables a primera hora del matí. De fet, és una beguda molt versàtil que es pot adaptar als diferents gustos de les persones, ja que es pot beure sol, amb llet, calent, fred, en frappé, etc. No obstant això, la qualitat del cafè un cop colat, dependrà molt de la qualitat de l’aigua que s’utilitzi per a la seva elaboració.

En el teu negoci d’hostaleria és important oferir productes i serveis d’excel·lència; és per aquesta raó que, en el moment de realitzar una tassa de cafè, aquesta s’ha de fer amb l’aigua de millor qualitat. Tanmateix, això no vol dir comprar garrafes i garrafes d’aigua que poden suposar una despesa elevada i reducció d’espai en els llocs d’emmagatzematge.

 

Aigua filtrada de qualitat amb Blue Planet Horeca

Comptar amb màquines de filtratge d’aigua per assegurar-se que l’aigua estigui realment neta i lliure d’impureses donarà un valor afegit del producte que, finalment, el teu client apreciarà.

De fet, molt poca rellevància tindrà la qualitat del gra de cafè que puguis tenir al teu establiment; si l’aigua que s’utilitzes per preparar el cafè no és de gran qualitat, aquesta pot afectar elements com el sabor, l’aroma i la textura que pugui tenir.

Amb les màquines de filtració d’aigua de Blue Planet Horeca podràs oferir als teus clients tasses de cafè preparat amb aigua filtrada de la millor qualitat. Així mateix, per mitjà de sistema d’osmosi per al canal d’Horeca de Blue Planet, podràs oferir una aigua de gust molt similar a l’aigua mineral, de manera que el cafè tindrà un sabor molt pur i agradable a paladar.

L’aigua forma part de l’98% d’una tassa de cafè per la qual cosa el seu origen i la seva qualitat influirà en gran manera, com hem dit abans, en el seu sabor. No obstant això, hi ha propietats en l’aigua que també influeixen en el producte final; elements com la calç o el clor poden alterar el gust del cafè.

 

Per mitjà dels sistemes de filtració i osmosi que oferim a Blue Planet Horeca, el teu negoci d’hostaleria podrà oferir un producte de gran qualitat a tots els teus clients, ja que l’aigua transita per filtres de sediments i carbó actiu, els quals la purifiquen i la converteixen en un producte de matèria primera de qualitat per a l’elaboració de begudes com el cafè o infusions de te.

0 Comments

Leave A Comment

Deixa un comentari

5 × 1 =