• Background Image

    Una correcta hidratació en temps de coronavirus

    maig 14, 2020

maig 14, 2020

Una correcta hidratació en temps de coronavirus

El cos humà està compost majoritàriament per aigua; oscil·lant entre 70% i 50%, depenent de la persona. De fet, l’aigua del cos és el vehicle que permet que el nostre organisme funcioni correctament; des d’afavorir les funcions de certs òrgans, fins a eliminar toxines. En poques paraules, necessitem aigua per a tenir un ritme de vida sa i equilibrat.

És important tenir en compte que, igual que el nostre cos és bàsicament aigua, cada dia la va perdent de manera constant. De fet, cada dia perdem entre 2 i 2,5 litres d’aigua per mitjà d’accions com la respiració, la sudoració, l’orina o a l’exercitar-nos.

Mantenir el sistema immune elevat durant la pandèmia causada pel virus COVID-19 és fonamental. No només permetrà protegir-nos de la possible transmissió del virus, sinó que ajudarà a mantenir una correcta condició física i mental.

En el cas d’aquelles persones d’alt risc a infectar-se, persones grans o persones amb patologies, ingerir quantitats recomanades d’aigua és de summa importància i ser conscient d’això. De fet, a mesura que ens anem fent grans, la sensació de necessitat de beure aigua va desapareixent, de tal manera que mantenir una correcta hidratació és cada vegada més complicat perquè es va perdent la capacitat de retenir aigua en els teixits corporals.

És ben sabut que necessitem beure almenys dos litres d’aigua al dia de manera que el nostre cos estigui correctament hidratat i que aquest tingui les capacitats d’evitar que el virus entri a l’organisme.

Recomanacions per a mantenir-se hidratat

Que el cos sigui una barrera davant el virus és una acció fàcilment aconseguible si un és conscient de mantenir-se hidratat. És per això que hem realitzat una llista de recomanacions a seguir:

1. Beure molta aigua: com hem esmentat prèviament, la quantitat recomanada d’aigua que s’ha de beure al dia és de, almenys, 2 litres. A més, és important fer-ho abans que es produeixi la sensació de set al cos.

2. Menjar aliments amb alts nivells d’aigua: les fruites i les verdures són una bona manera de mantenir-nos hidratats perquè tenen un alt contingut d’aigua.

3. Evitar la sobreexposició al sol: estar exposat a llargs períodes al sol provoca que per mitjà de la sudoració ens deshidratem més ràpid. És per això que cal evitar estar exposats tant de temps, sobretot durant les hores més caloroses del dia.

4. Augmentar el consum d’aigua si és necessari: hi ha vegades en què el consum d’aigua ha d’augmentar, per exemple si fa molta calor o si es prenen medicaments. D’aquesta manera mantindrem els nivells d’hidratació balancejats i evitarem deshidratar-nos.

5. Beure altres líquids: no suposa reemplaçar la ingesta d’aigua, però beure sucs o altres líquids pot ser un bon complement per a estar correctament hidratat.

Amb el nostre servei d’aigua filtrada posem a la teva disposició el millor servei d’aigua per al canal Horeca, amb sistemes de filtració i osmosi i dispensadors d’aigua.  A més de mantenir-te hidratat, que hem vist que és de summa importància, també ajudaràs a tenir cura del medi ambient, reduint l’ús del plàstic i reduint l’impacte mediambiental del transport.

Informa’t sense compromís si estàs interessat en el servei d’aigua filtrada tant per al teu negoci com per casa teva, tenim la solució per a tu.

0 Comments

Leave A Comment

Deixa un comentari

seven + nineteen =